Ontdek Barcelona door deze unieke wandeltours!

Binnenkort in Barcelona? Doe mee met een van de speciale wandeltours van Barcelona Revisited!

Wandeltour 1. El Raval, van aardappelveld naar Barrio Chino

Ontdek Barcelona kleurrijkste buurt tijdens onze wandeltour door het roemruchte El Raval, ooit een suburb van de Ciutat Vella (Oude Stad). In de Middeleeuwen de plek van kloosters, ziekenhuizen en tuinderijen, later van walmende fabrieken, drugsdealers, spionnen en anarchisten. En altijd waren er de armoede en de Dames van Plezier.

Meer info over Special Tour 1: ‘El Raval, van aardappelveld naar Barrio Chino


Wandeltour 2. Barcelona en de Spaanse Burgeroorlog

TourpaginaBURGEROORLOGTijdens deze tour neemt Ad van der Neut je mee naar het Barcelona ten tijde van de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). We staan onder meer stil bij het neerslaan van de militaire coup in 1936 en de daaropvolgende Glorieuze Revolutie. We herbeleven de tragische meidagen van 1937 en zien de sporen van de bombardementen op de stad.

De enige Nederlandstalige tour over de Spaanse Burgeroorlog in Barcelona!

Meer info over Special Tour 2: ‘Barcelona en de Spaanse Burgeroorlog

%d bloggers like this: