Wie we zijn

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ad van der Neut…

is van 1959 en dus net te laat geboren om de Beatles echt bewust mee te maken. Veel later schreef hij wel over popmuziek (voor het weekblad De Tijd), tijdens zijn studie Nederlands in Utrecht. Wat daarna volgde, was een langdurige trektocht door Azië en Australië. Terug in Nederland werkte Ad jarenlang voor het spiritueel-maatschappelijke tijdschrift Jonas. Eerst als redacteur, later als eigenaar/hoofdredacteur.

In 2006 vloog hij opnieuw uit en vertrok met mijn Spaans/Nederlandse gezin naar Barcelona. In de Catalaanse residentie combineert hij het schrijven met zijn passie voor de stad. Hij heeft een zakelijk tekstbureau (Tekst & Texto), en schrijft en vertelt (als gids) al jaren over de stad. Barcelona Revisited is de nieuwste uiting van deze passie.

Ad: “De Catalaanse zanger Joan Manuel Serrat zong ooit over de ‘duizend gezichten van Barcelona’. En elk gezicht vertelt duizend verhalen. Ik blijf nog vele jaren luisteren en mijn ervaringen delen met zoveel mogelijk bezoekers van deze intrigerende stad!”

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s