Onze tours op een rij

Fietstour

tourpaginaOp een Hollandse fiets door Barcelona. Je ziet highlights en onbekende plekjes en maakt kennis met de verschillende gezichten van de Catalaanse hoofdstad. Een ideale tour wanneer je voor het eerst Barcelona bezoekt, maar ook een eyeopener voor ‘gevorderden’.

Duur: circa drie uur (incl. koffiestop)
Start:
11.30 uur
Prijs:
€ 27,50


Fiets-tapas tour

tapaswandeltoursiteWil je Barcelona beter leren kennen op de fiets en tegelijkertijd genieten van lekkere tapas? Kies dan onze fiets-tapas tour. Een tour door de Oude Stad, maar ook zie je visserswijk Barceloneta en de Olympische haven. Onderweg maken we twee keer een tapas-stop, natuurlijk met een drankje erbij.

Duur: circa 3,5 uur (inclusief 2 tapas-stops)
Start:
12.00 uur ( ‘s zomers in de namiddag)
Prijs:
€ 37,50

 


 Montjuïc E-bike fietstour

EbikeTourStap op een E-bike en beleef Barcelona vanuit de hoogte! Tijdens deze circa drie uur fietstocht ontdekt je de vele kanten van BCN´s beroemdste ‘berg’. Natuurlijk komen we op de top, met daarop het beruchte fort van waaruit de stad meerdere keren is gebombardeerd. Maar ook zien je het Olympische complex met het stadion, de zwembaden en de Olympische ring en fiets je langs en door een aantal prachtige parken, waaronder een heel bijzondere cactustuin. Verder ontdek je waarom de Montjuïc ooit de steengroeve van Barcelona was. Onderweg geniet je uiteraard van de meest schitterende vergezichten over de stad, de Ebro-delta en de Middellandse Zee.

Duur: circa 3 uur
Start: 10 uur
Prijs: € 35,00


Original wandeltour

wamdeltoursiteEen kennismaking met de stad via een wandeling door de Ciutat Vella (Oude Stad). Je ziet highlights, maar ook plekken die niet in de reisgidsen staan en hoort veel over de geschiedenis, cultuur en tradities van de Catalaanse hoofdstad. Een ideale kennismaking met Barcelona!

 

 

Duur: circa 2,5 uur, inclusief koffiestop
Start: 10.30 uur
Prijs: € 20,-


Tapas wandeltour

TapastoursiteGezellige straatjes, lekker eten en interessante verhalen. Dat zijn de hoofdingrediënten van deze tapas-wandeltour door de oude binnenstad.

 

Duur: circa 3 uur ( incl. 3 tapas-stops)
Start: 11.30 uur
Prijs: € 35,-


Schaduw van de Wind wandeltour

SchaduwvandewindtoursiteVolg het spoor van Daniel Sempere, hoofdrolspeler van Carlos Ruiz Zafóns bestseller De Schaduw van de Wind. Zo ontdek je onder meer de plek waar Daniel de geheimzinnige Julián Carax voor het eerst zag, het Kerkhof der Vergeten Boeken, het sfeervolle plein van  de tragische Nuria Montfort en de kerk waar Daniel trouwde met Bea.
De tour kun je uitbreiden met een bezoekje aan de berg Tibidabo. Met dezelfde blauwe tram als Daniel ooit nam  gaan we daar op zoek naar het spookhuis van de familie Aldaya.

Duur: circa 2 uur (incl. koffiestop);  Tibidabo circa 1 uur extra.
Start:
10.30 uur
Prijs:
€ 20,- /Tibidabo-versie € 27,50. Ticket blauwe tram voor eigen rekening.

 

%d bloggers liken dit: